DEN GAMLE MARGARINE-FABRIK

I dag rummer den gamle fabrik 10 kunstnere, som i et hyggeligt og seriøst arbejdsfællesskab arbejder med maleri, skulpturer og keramik.

Tidligere var den en avlsbygning til herregården Wesselsminde, som stammer fra 1700-tallet. Her producerede Nærum Margarine især bageri-margarine i perioden 1960 til 1998. Da produktionen stoppede, blev det meste af huset bygget om til kontorhus, men en del af det gamle produktionslokale blev omdannet til et kreativt værksted. Forskellige billedkunstnere har arbejdet der siden år 2000.

Ejendommen ligger meget stemningsfuldt op ad Jægersborg Hegn. Vi har stor glæde af arrangementer med kunstforeninger, som kommer på besøg for at opleve, hvad husets kunstnere arbejder med. Gå til kontakt i menuen, eller henvend dig til en af kunstnerne og lad os drøfte mulighederne for et besøg.

kunstværkstedet margarinen kunst maleri print skulptur nærum nordsjælland art artist udstilling Kunstværkstedet Margarinen maleri skulpturer keramik nordsjælland nærum fabrik Carla Salgueiro Westphal Jette Berg Lars Nygaard Jepsen Bjørn Qvale Stig Valeur Andersen Lene Karberg Krista Werdelin Jens Nomand Nielsen Mette Brinch Mette Nissen Johansen